solusi

Service & Rojongan

panas News

Diajar deui

video profil RGX

  • Dina 24th Oktober, 2018, Shenzhen RGX Electronics Co., Ltd dilaksanakeun RGX 16 ulang Gala di International Conference Aula di lantai 4 of Baolilai International Hotel!  Bapak Bruce, anu umum manajer pausahaan, anu manajer unggal departemen, anu suppliers kualitas ti sakuliah nagara, sadayana staf, anu anggota kulawarga ti sababaraha karyawan jeung tamu hadir dina rapat, jumlahna aya 1268 urang dihadiran nu katilu.

Naha RGX tiasa ngalakukeun hadé?

  • Jaringan jasa global

  • 7 * 24 pre-jualan na sanggeus-jualan jasa

  • 30 tanaga R & D tim na 60 patén-patén