zgjidhje

Service & Mbështetje

Hot News

Mëso më shumë

Profili i Video RGX

  • Më 24 tetor, 2018, Shenzhen RGX Electronics Co, Ltd mbajti RGX 16 vjetorit Gala në Konferencën Sallën Ndërkombëtare në katin e 4 të Baolilai International Hotel!  Z. Bruce, menaxher i përgjithshëm i kompanisë, menaxher i secilit departament, furnizuesit cilësisë nga i gjithë vendi, të gjithë stafit, familjarët e disa punonjësve dhe të ftuarit e pranishëm në takim, një total prej 1268 njerëz morën pjesë Festa.

Pse mund RGX bëjmë më mirë?

  • rrjetet globale të shërbimit

  • 7 * 24 para-shitjes dhe pas shitjes

  • 30 Personeli i R & D ekip dhe 60 patentat