решение

Сервис и Поддршка

Новости

Научи повеќе

RGX профилот видео

  • На 24 октомври, 2018 година, Шенжен RGX Електроника копродукции, Ltd одржа RGX 16-годишнината Гала на Меѓународната конференција сала на 4 кат од Baolilai International Hotel!  Г-дин Брус, генерален менаџер на компанијата, менаџер на секое одделение, добавувачи на квалитетот од сите краеви на земјата, сите вработени, членови на семејството на некои вработени и присутни на состанокот гости, од вкупно 1.268 луѓе присуствуваа забавата.

Зошто RGX може да го направи подобро?

  • Глобалните мрежи на услуги

  • 7 * 24 пред-продажба и по продажбата на услуги

  • 30 персонал R & D тим и 60 патенти