Solusi

Service & Support

Hot News

sinau luwih lengkap

video profil RGX

  • On 24 Oktober, 2018, Shenzhen RGX Electronics Co., Ltd dianakaké ing RGX 16 mengeti Gala ing International Conference Hall ing lantai 4 Baolilai International Hotel!  Mr. Bruce, ing General Manager perusahaan, manager saben departemen, supplier kualitas saka kabeh liwat negara, kabeh Staff, anggota kulawarga saka sawetara karyawan lan tamu saiki ing patemon, total 1268 akseptor partai.

Apa RGX bisa apa luwih apik?

  • jaringan layanan Global

  • 7 * 24 wis dodolan lan sawise-sales layanan

  • 30 personel R & D tim lan 60 paten